BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA VE YERLEŞTİRME SÜRECİNE İLİŞKİN TANITIM VİDEOLARI YAYIMLANDI

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

"Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu" doğrultusunda ilkokul yöneticileri, rehber öğretmen/psikolojik danışmaları ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenlerine özel yetenekliler ve BİLSEM tanılama süreci hakkında bilgilendirme toplantıları 02 - 05 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilgilendirme toplantılarında kullanılma üzere yetenek alanlarına yönelik tanıtım videoları yayımlanmıştır.

Videoların yayımlandığı adrese ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 14:31 - Görüntülenme: 65
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/bilimvesanatmerkezleriogrencitanilamaveyerlestirmesurecineiliskintanitimvideolariyayimlandi/icerik/2627