Artvin Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Orta Mah. 7 Mart Sok. No5 Merkez/ARTVİN
Vizyon
Bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışı ışığında, çözüm odaklı, gelişimsel ve koruyucu rehberlik anlayışının ve uygulamalarının hayata geçirilmesi; eğitsel tanılama ve özel eğitim hizmetleri alanındaki taleplerin en nitelikli şekilde karşılanmasıdır.
Misyon
Merkezimizin hizmet bölgesi içerisindeki okullara, halka ve danışanlara; Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda çağdaş yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri sürekli takip edere özel eğitim, psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleri vermek, hizmetleri nitelik ve nicelik boyutuyla sürekli geliştirmeyi hedefleyerek bu yönüyle de öncü bir kurum olmak, hizmet sunduğu alanda araştırma ve incelemeler yapmak, projeler geliştirmek, ulusal ölçekte artı değerler oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :
08.00-12.00 13.00-17.00
Kurumumuz şehir içi dolmuş duraklarına 5 dakika yürüme mesafesindedir.
7 Mart İlkokulu bahçesi.
Kurumumuz il merkezindedir.