Devrim ÖZBAYRAK

İlk, orta ve lise öğrenimini Artvin'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi'nde okudu. 1998 de Samsun'un Ayvacık ilçesinde göreve başladı. 2000 - 2002 yılları arasında Artvin Çoruh İlköğretim Okulu'nda çalıştı. 2002 yılında Artvin Kız Meslek Lisesi'nde çalışmaya başladı. Artvin Kız Meslek Lisesi'nde 12 yıl Psikolojik Danışman (rehber öğretmen) unvanı ile görev yaptıktan sonra 3 yıl aynı okulda pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2014 yılında Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nde Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 2018 yılında Artvin Rehberlik Ve Araştırma Merkezi'ne kurum müdürü olarak atandı. Ve halen daha aynı kurumda kurum müdürü olarak görev yapmaktadır. 2012, 2014 yıllarında Mesleki Eğitim alanında iki ayrı projeye koordinatörlük yaptı. Ayrıca 2015 yılı Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü stratejik ortaklık projesinde okulunun proje sorumlusu olarak görev yaptı. 2018 yılında Artvin RAM olarak DOKA kapsamında hazırladığı projenin kabulü ile kurum personelinin alanda kişisel gelişimine katkı sunmak amacı ile Özgül Öğrenme Bozukluğu ile ilgili eğitim almalarını sağladı. Erasmus+ Yetişkin Eğitimi K104 kapsamında 2018 ve 2019 yılları arasında yazdığı iki proje Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. Alanı ile ilgili birçok araştırma, inceleme, projede görev almış ve almaya devam etmektedir.

Yayın: 25.02.2021 - Güncelleme: 25.02.2021 13:17 - Görüntülenme: 851